Våre medarbeidere

Eli Kristin Stuverud

Daglig leder

Er autorisert regnskapsfører. Hun har flere års erfaring innen regnskap og revisjon. Hun har bachelor eksamen i økonomi fra BI med spesialisering i eiendomsmegling.

Kontakt

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
924 17 454

Eilev Stuverud

Er autorisert regnskapsfører. Eilev har pensjonert seg som revisor fra 2018, men fortsetter som konsulent innen regnskap og skatt. Eilev har sin utdannelse fra Revisorskolen i Oslo og fikk registrering som registrert revisor i 1974. Han har også høyere revisorstudium og er i tillegg autorisert som regnskapsfører. Han har bred yrkeserfaring innen revisjon: intern revisjon i ASEA i Norge og Sverige, A/S Revision med utenlandske selskap i Norge gjennom dettes datterselskap Deloitte, Haskins & Sells AS samt Dybwad Revisjon DA, før han i 1990 startet egen praksis i Asker. Eilev har vært engasjert i tilrettelegging og utvikling av arbeidsverktøy for revisorer og har deltatt på en rekke kurs i inn- og utland innen revisjon, økonomi, markedsføring, personal, EDB, regnskapsovertredelser (Økokrim) m.m. Han har også utøvet omfattende foredragsvirksomhet innen flere av disse fagfeltene, og har vært fagkyndig meddommer for Tingretten og Lagmannsretten.

Kontakt

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
906 62 852

Else Stuverud

Er regnskapsfører. Hun tar seg av vårt regnskap og mye av de daglige gjøremål internt hos oss. Hun har bred regnskapserfaring fra det private næringslivet og benyttes i stor grad i vår konsulentvirksomhet på regnskapsområdet.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok